Att välja registrar för .se domännamn

.SE bytte affärsmodell den 9 mars 2009. I korthet innebär den nya affärsmodellen att innehavaren till ett .se domännamn blir kund hos en ackrediterad återförsäljare (registrar) i stället för som innan då alla innehavare var kunder hos .SE. Innehavaren kan dock välja att kvarvara som kund hos .SE Direkt, det vill säga .SE:s egen återförsäljare (registrar). Aktiebolagstjänst är en ackrediterad återförsäljare (registrar) och du kan nu samla alla dina .se domännamn hos oss och på så sätt spara både tid och pengar. Vi sköter förnyelser och utför uppdateringar åt dig för dina .se domännamn. Vi tar endast 120 kr + moms för förnyelse av .se domännamn. Se även vår prislista.

För att Aktiebolagstjänst ska kunna bli just din registrar måste du hämta en auktoriseringskod från din nuvarande registrar och lämna vidare den till oss. Ifall du inte tidigare gjort ett aktivt val av registrar betyder det att du fortfarande är kund hos .SE. En illustrerad beskrivning visar hur du begär ut auktoriseringskoden från .SE. Behöver du hjälp ber vi dig kontakta oss på support@ab.se eller 08-24 83 40.

Du måste också godkänna de registreringsvillkor som gäller för .se domännamn. Det gör du genom att fylla i vårt beställningsformulär som du hittar här, underteckna den och faxa, e-posta eller posta till oss. Mer information om domännamn och .SE finns här.

Dela vår sida på sociala medier!