Våra IT-tjänster

Registrering av domännamn

Vi registrerar domännamn över stora delar av världen och under många befintliga toppdomäner. Vårt formulär för beställning av domännamn hittar du här. Vår prislista för domänregistreringar innehåller priser för de vanligast förekommande toppdomänerna. För övriga domäner, skicka ett meddelande till registry@ab.se så lämnar vi aktuella priser och villkor.

Aktiebolagstjänsts webbhotell

Vårt grundpaket omfattar 100 Mb utrymme för din webbplats (hemsida + övriga sidor). Vår prislista innehåller även priser på några av våra tilläggstjänster. Vill du beställa hotellplats, använd vårt formulär. Här finns ytterligare information om vårt webbhotell. Vill du läsa vårt webbhotellsavtal, klicka här.

E-post under egen domän

Vill du enbart använda din egen domän för e-post går det också bra.

Produktion av webbsidor

Aktiebolagstjänst designar inte kunders webbplatser men vi tillhandahåller ett flertal serverfunktioner som underlättar våra kunders produktion av sitt webbinnehåll. Dessa våra hjälpmedel utökas och utvecklas hela tiden och vi försöker alltid att vara lyhörda för våra kunders önskemål. Även om vi inte själva hjälper våra kunder med design av webbsidor har vi kontakt med flera duktiga webbdesigners och datakonsulter som kan hjälpa er med allt från en snygg och funktionell design till avancerade databaslösningar.

Marknadsföring av webbsidor

När du har lagt ut din webbplats på Internet måste du även se till så att nya och gamla kunder hittar dit. Förutom vanlig reklam i tidningar m.m. skall Internets olika sökmotorer ha information om vad du har att erbjuda. Här kan vi erbjuda dels hjälp med uppläggning i sökmotorer dels kontinuerlig rapportering om er placering i de ledande internationella sökmotorerna. För ytterligare information, kontakta Leif Malmborg på tel 08-24 83 40 eller via leif@ab.se.

Dela vår sida på sociala medier!