E-redovisning på nätet kan nås överallt och alltid

Med e-redovisning avses att redovisningen finns på nätet och därigenom alltid kan nås var man än befinner sig. Det behövs bara en dator och en internetuppkoppling. Fördelarna är många. E-redovisning är perfekt för den som vill ha ständig tillgång till företagets ekonomi. Eller den som vill göra en del av redovisningen själv genom att när som helst och var som helst logga in i företagets redovisningssystem.

Alla kommer åt överallt

Genom att allt ligger på nätet kan arbetsuppgifterna enkelt fördelas mellan olika personer. Kanske är det så att du fakturerar själv eller vill registrera in företagets leverantörsfakturor för att få överblick. Genom att både du och Aktiebolagstjänst använder samma system får du snabbt tillgång till alla funktioner och fördelar. Skanna in alla leverantörsfakturor och andra verifikationer, minska samlandet av papper i pärmar. Håll din ekonomi tillgänglig på nätet, när du än vill och var du än är. Självklart kan vi även hjälpa dig med att skanna in alla inkommande leverantörsfakturor och andra verifikationer. Detta gör dem enkelt sökbara var du än befinner dig.

Lätt att dela upp arbetet mellan olika personer

Detta är ett helt nytt sätt att sköta företagets ekonomifunktion. Företagets kontor finns på nätet där dess företrädare har alla ekonomifunktioner lättillgängliga. De eller den på företaget som har tilldelats rättigheter kan fakturera och attestera företagets leverantörsfakturor helt papperslöst. Detta innebär flera fördelar. Företagets företrädare kan själva styra över hur mycket av den löpande bokföringen, avstämningar, inskanning etc. som skall skötas internt och hur mycket som skall skötas av en redovisningsbyrån, t.ex. Aktiebolagstjänst.

Inga frimärkskostnader för kundfakturorna

Sköt faktureringen på nätet och e-posta kundfakturan till kunden samtidigt som fakturan automatiskt registreras i systemet. Då blir det inget dubbelarbete. Gör på liknande sätt med registrering av leverantörsfakturor och ha alltid kontroll över vilka som är betalda och vilka som är obetalda. Skanna in varje leverantörsfaktura så du direkt i datorn kan se hur fakturan du ska betala ser ut.

Dela vår sida på sociala medier!